Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Ondernemerstips van Aquatic Drones op SMASH-UP #4

March 22, 2018

Maarten Ruyssenaers is een van de sprekers op SMASH-UP #4 op dinsdag 20 maart in Dordrecht. Hij maakte een flinke groei mee met zijn Aquatic Drones. Tijdens de SMASH-UP geeft hij –naast een demonstratie van de nieuwste drone- tekst en uitleg over het ontwikkelen van een succesvol bedrijf in Smart Shipping.

Ruyssenaers bouwde in 2017 een vast team om zich heen en werkte verder aan zijn drones. Tijdens de SMASH-UP wil hij onder meer met bezoekers in gesprek gaan over hoe een start-up het beste door kan groeien in een klimaat waar het soms moeilijk innoveren is. “Je moet blijven geloven in je visie en dat ook uitstralen. Wij merkten vanaf het begin dat partijen geïnteresseerd waren en in ons geloofden omdat we dat zélf ook deden”, zegt Ruyssenaers.

Ook is het volgens de Smart Shipping-ondernemer goed om te weten wat er speelt in de markt. “Ga in gesprek met de partijen die je verder kunnen brengen. Als je weet waar Rijkswaterstaat behoefte aan heeft, kun je daarop inspelen. Zo kun je continu samen blijven werken en je blijft je product bijstellen. Hierdoor eindig je met producten waar alle partijen bij gebaat zijn.”

URL naar artikel

Latest articles

October 13, 2021

Eerste productiemodel van de Phoenix 5-serie voltooid

We zijn klaar met het bouwen van onze eerste productieserie P5! De 'droge' tests zijn allemaal met succes afgerond en we maken ons nu op voor de 'natte' tests.

Read full article

October 13, 2021

Demonstratie autonome bediening

Voor een aantal (potentiële) klanten en partners hebben wij een succesvolle demonstratie gegeven van de autonome werking van onze preproductie Phoenix.

Read full article

October 13, 2021

Bouw van de Phoenix 5 is begonnen

We werken aan het definitieve ontwerp van de productieversie van de Phoenix 5. De eerste productieversie wordt een hybride model, met een dieselgenerator om de accu's op te laden

Read full article