Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Eerste productiemodel van de Phoenix 5-serie voltooid

July 15, 2021

We zijn klaar met het bouwen van onze eerste productieserie P5! Hij is voorzien van alle systemen, sensoren, etc. De 'droge' tests zijn allemaal succesvol afgerond en we maken ons nu op voor de 'natte' tests.

Net als in andere markten zijn de doorlooptijden voor de apparatuur die we nodig hebben enorm gestegen, vooral voor artikelen die internationaal moeten worden verzonden. Daarom hebben we het ontwerp iets aangepast, zodat we uit voorraad beschikbare IT-apparatuur konden gebruiken. De meeste van onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland, wat helpt om de levertijden kort te houden. Het betekent ook dat we gemakkelijker met hen kunnen communiceren, projecten kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie, van elkaar kunnen leren en onze producten kunnen verbeteren.

Deze P5 AP is het hybride model met dieselgenerator voor uitgebreide operaties. Het is uitgerust met volledige meetinstrumenten en FLIR thermisch infrarood en bewakingscamera's bij weinig licht. Het beschikt ook over een Teledyne SeaBatT20 dual-head multibeam sounder met sidescan sonarfunctie en een Velodyne LiDAR. Met andere woorden, dit schip is volledig uitgerust voor een breed scala aan operaties en we kijken er naar uit om het aan potentiële klanten te presenteren. Neem contact met ons op als je een demonstratie wilt bijwonen - we accepteren nu bestellingen voor de P5!

Latest articles

October 13, 2021

Eerste productiemodel van de Phoenix 5-serie voltooid

We zijn klaar met het bouwen van onze eerste productieserie P5! De 'droge' tests zijn allemaal met succes afgerond en we maken ons nu op voor de 'natte' tests.

Read full article

October 13, 2021

Demonstratie autonome bediening

Voor een aantal (potentiële) klanten en partners hebben wij een succesvolle demonstratie gegeven van de autonome werking van onze preproductie Phoenix.

Read full article

October 13, 2021

Bouw van de Phoenix 5 is begonnen

We werken aan het definitieve ontwerp van de productieversie van de Phoenix 5. De eerste productieversie wordt een hybride model, met een dieselgenerator om de accu's op te laden

Read full article