Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Bouw van de Phoenix 5 is begonnen

September 1, 2020

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het analyseren van de resultaten van de uitgebreide tests van de preproductie versie. Als gevolg hiervan hebben we besloten om een aantal systemen te upgraden, waaronder de motoren en batterijen. Ook de romp is verfijnd. We werken nu hard aan het definitieve ontwerp van de productieversie van de Phoenix. Dit wordt Phoenix 5 genoemd, omdat het een lengte heeft van 5 meter.

Wij werken nauw samen met onze gespecialiseerde leveranciers en aannemers, waarvan een groot deel op het industrieterrein Nautical Services Heusden waar wij gevestigd zijn. Ship Install is een bijzonder belangrijke partner omdat zij de meeste hardware assembleren en installeren. We hebben het geluk om te kunnen profiteren van hun 20 jaar plus expertise.

Deze eerste productie-eenheid zal een hybride model zijn, uitgerust met een dieselgeneratorset om de batterijen op te laden voor meerdaagse onderzoeken.

Latest articles

October 13, 2021

Eerste productiemodel van de Phoenix 5-serie voltooid

We zijn klaar met het bouwen van onze eerste productieserie P5! De 'droge' tests zijn allemaal met succes afgerond en we maken ons nu op voor de 'natte' tests.

Read full article

October 13, 2021

Demonstratie autonome bediening

Voor een aantal (potentiële) klanten en partners hebben wij een succesvolle demonstratie gegeven van de autonome werking van onze preproductie Phoenix.

Read full article

October 13, 2021

Bouw van de Phoenix 5 is begonnen

We werken aan het definitieve ontwerp van de productieversie van de Phoenix 5. De eerste productieversie wordt een hybride model, met een dieselgenerator om de accu's op te laden

Read full article