Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Basintesten bij MARIN

November 3, 2021

MARIN is een hydrodynamisch en nautisch onderzoeksinstituut met een wereldwijde reputatie. De organisatie beschikt over een aantal testbassins met uitgebreide instrumentatie. Deze faciliteiten stellen zij regelmatig gratis ter beschikking aan het midden- en kleinbedrijf om nieuwe ideeën en concepten te testen.

We hadden het geluk om een ​​van deze slots van twee weken toegewezen te krijgen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een ​​schaalmodel van de Phoenix 5 te onderwerpen aan ruwe zeetesten. Het zou moeilijk zijn om deze tests buiten het laboratorium uit te voeren. De metingen in het testbassin zullen ons helpen om de maximale toestand van de zee voor het kapseizen te bepalen, voor een reeks van golfopkomsthoeken, evenals het voortstuwingsvermogen dat nodig is om onder deze omstandigheden te werken. We kijken uit naar deze geweldige kans om meer te weten te komen over de ASV waar we de afgelopen jaren hard aan hebben gewerkt.

Het MARIN Concept Basin voor zeewaardigheidstesten heeft een lengte van 220 m, een breedte van 4 m en een diepte van 3,6 m. De golfgeneratoren kunnen zeetoestanden tot 6 creëren, terwijl het schaalmodel door het bassin wordt gesleept.

Basintesten bij MARIN

Latest articles

October 29, 2021

Phoenix 5 in the Unmanned System Technology Magazine #40

The Unmanned System Technology features the Aquatic Drones Phoenix 5 in an in-depth article, a must read for tech lovers and enthusiasts of autonomous maritime systems.

Read full article

October 25, 2021

Aquatic Drones in the latest issue of Hydro Magazine

You can find us in Issue #4 of Hydro Magazine, the global magazine for hydrography. This issue is all about exploiting unmanned surface vehicles to collect ocean data.

Read full article

October 22, 2021

Subsidie voor onderzoek naar autonome watermetingen

Samen met onze partners hebben wij subsidie gekregen voor onderzoek naar autonome watermetingen in het Zeeuwse Water met onze Phoenix 5.

Read full article